عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن

تلاش واشنگتن برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای

وزیر خارجه آمریکا گزافه‌گویی‌های خود علیه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و اقدامات دولت چین را بار دیگر مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۶۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از جروزالم پست، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در سخنانی بر ادامه تلاش واشنگتن برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کرد.

 

پمپئو در سخنرانی مجازی خطاب به کمیته یهودیان آمریکا مدعی شد جمهوری اسلامی ایران حامی شماره یک یهودی‌ستیزی در دنیا است. وزیر خارجه آمریکا با یادآوری تصمیم دولت دونالد ترامپ برای زیرپاگذاشتن توافق هسته‌ای ایران مدعی شد: «کارزار فشار حداکثری در حال نتیجه دادن است. ما تا زمانیکه ایران همانند یک کشور عادی رفتار کند و از تهدید مردم و همسایگان خود دست بردارد، به این کارزار ادامه خواهیم داد.»

 

وزیر خارجه آمریکا، که مجری اصلی طرح تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران است، با تاکید بر حمایت آمریکا از حق ادعایی رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود گفت: «آن‌ها (ایرانیان) هرگز نباید اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای را داشته باشند.»

 

پمپئو همچنین از طرح آمریکایی-صهیونیستی صلح ترامپ موسوم به معامله قرن به عنوان تنها راه پایان مناقشه دیرینه میان فلسطین و رژیم صهیونیستی یاد کرد. وی با تاکید بر مشترکات میان واشنگتن و تل‌آویو آن را نشانه‌ای از دوستی میان دو طرف دانست.

 

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از سخنرانی خود چین را هدف انتقاد قرار داد و مدعی شد: «پکن به دلیل بی‌تفاوتی بی‌پروایانه نسبت به تعهدات داخلی و کمپین‌های ضد اطلاعاتی و تقویت غیرشفاف ارتش خود، همگان را به مخاطره می‌اندازد.»

 

پمپئو از چین به عنوان چالشی فزاینده برای آمریکا و رژیم صهیونیستی یاد کرد و افزود: «دولت ما در مقابل چین ایستاده است. ما باید نسبت به تهدیدات ناشی از چین هوشیار باشیم.» پمپئو مدعی شد ایستادن در برابر بازیگران بد، از ارزش‌های آمریکاست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار